Vi har nu ändrat så att man som ny vän ej längre får kopior på alla inlägg automatiskt till sin e-mail adress. Om du vill ändra din inställning så loggar du in och väljer rubriken redigera och bockar därefter sedan på eller av i rutan “besked vi e-mail”. Det är bättre att de som vill se alla inlägg väljer det och att övriga som redan har överfulla inkorgar inte känner sig spammade. smiley